BESPAAR REISKOSTEN MET INGEBOUWDE VIDEOCONFERENCING

De 3CX VoIP-telefooncentrale is meer dan alleen telefooncentrale. 3CX biedt ook videoconferencing op basis van WebRTC. Het mooie aan WebRTC is dat uw video en audio via uw browser plaatsvindt en u dus geen aanvullende software of plug-ins hoeft te installeren. Elke deelnemer kan dus zo meedoen met een videoconferentie, of dat nu via desktop, laptop, tablet of smartphone gebeurt.

3CX videoconferencing is laagdrempelig en betaalbaar voor alle bedrijven, klein of groot. Geen maandelijkse abonnementskosten, maar een licentie gebaseerd op een maximaal aantal deelnemers (tot en met 5, tot en met 10 en tot en met 25 deelnemers). Er is dus geen limiet in wie het gebruikt, dus alle collega's kunnen gebruik maken van videoconferencing meetings en kunnen iedereen uitnodigen tot een maximum aantal. Bespaar reiskosten door online meetings te houden in plaats van fysieke vergaderingen.

 

Wcare 3CX videoconferencing webrtc

ADVIESAANVRAAG VIDEOCONFERENCING

ADVIESAANVRAAG WEBRTC VIDEOCONFERENCING

Weten hoe uw met 3CX webRTC videoconferencing veel goedkoper maar wel veilig kan communiceren? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek over 3CX videoconferencing aan. Vul onderstaand formulier in om dit gratis advies aan te vragen.

Voornaam
Achternaam
We gebruiken uw e-mailadres niet om u te spammen. Zie privacybeleid.
Sending

Bent u naast een goede, veilige videoconference omgeving ook op zoek naar een slimme en betaalbare oplossing voor uw zakelijke telefonie? Lees hier wat voor voordelen de 3CX VoIP telefooncentrale uw organisatie biedt.

Wcare is Silver Reseller van 3CX oplossingen.