ICT en computers zijn handige hulpmiddelen om uw bedrijf draaiende te houden. Maar dan moeten ze het wel (goed) doen. Wcare zorgt er niet alleen voor dat uw organisatie over de juiste hulpmiddelen en technologieën beschikt, maar ook dat deze tools steeds tot de beschikking voor uw bedrijf en uw medewerkers blijven. Wij lever u de volgende supportdiensten:

Remote beheer

Wcare zorgt ervoor dat uw ICT onder controle is en blijft. Via Remote Beheer kunnen we uw informatiesystemen real-time in de gaten houden. Via een groot scherm bij ons op kantoor, via laptops en mobiele toestellen blijven we op de hoogte van uw situatie en kunnen indien nodig gelijk van afstand ingrijpen om een ongewenste situatie te voorkomen of te verhelpen.

Waarom zou u moeten wachten totdat iemand bij u langs kan komen om een probleem te verhelpen als het in de meeste gevallen op afstand opgelost kan worden? Neem daarom vandaag nog contact op met ons op en wij zorgen op afstand dat uw informatiesystemen optimaal (blijven) functioneren.

Systeem- en netwerkbeheer

Wcare zorgt ervoor dat u altijd kunt (blijven) beschikken over uw operationele, administratieve en/of industriële toepassingen. Want als de applicaties waar uw medewerkers dag in dag uit mee werken, ophouden te functioneren dan ondervindt uw bedrijf daar schade van. Uiteraard zit u hier niet op te wachten. Daarom nemen we u die zorg uit handen en  configureren en beheren wij software, opslagstructuren, randapparatuur, systeemdocumentatie en handleidingen. Wij passen het systeem zoveel mogelijk aan bij de eisen en wensen van gebruikers – uw medewerkers, uzelf en wellicht ook uw klanten en toeleveranciers.

Wcare adviseert wanneer er vernieuwingen nodig zijn. Tevens verzorgen wij ook de invoering van nieuwe toepassingen met de daarbij behorende instructies en handleidingen, zodat iedereen met de nieuwe applicaties kan gaan werken. Vanzelfsprekend is Wcare hèt aanspreekpunt over de continuïteit en de betrouwbaarheid van uw informatiesystemen.

Storage beheer

Eén ding is duidelijk, uw data-opslagbehoefte zal alleen maar toenemen. Gelukkig zorgt technologische innovatie dat er steeds slimmere en betaalbare storage-oplossingen komen. Maar slimme oplossingen aanschaffen is één ding, een andere is goed storagebeheer. Met goed storagebeheer wordt uw data-opslag efficiënt en kosten-effectief ingezet.

Wij van Wcare hebben jarenlange ervaring op het gebied van storage en kunnen derhalve u goed adviseren wat uw organisatie qua storage nodig heeft. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw storage goed beheerd wordt. U heeft geen omkijken naar uw storage.

Overige diensten

Naast het leveren van supportdiensten kunnen wij u ook advies geven over diverse ICT-zaken, zoals virtualisatie van uw ICT-systemen en het omzetten van uw telefooncentrale naar VoIP.