WIJ ZORGEN VOOR

Wcare spreek je uit als ‘we care’ – Engels voor ‘wij zorgen voor’ maar ook voor ‘wij geven om’. We hebben niet voor niets deze naam gekozen. Het staat voor wat wij als ondernemers voor staan. Wat ons triggert om te doen wat we doen. Vanuit onze expertise en ervaring zorgen wij voor uw ICT zodat u daar geen omkijken naar heeft.

WIJ LUISTEREN

We luisteren naar wat u te vertellen heeft. Maar ook wat u niet vertelt. Want veel problemen en uitdagingen die aan de oppervlakte te zien en te ervaren zijn door uw mensen, vinden hun oorsprong in de ICT van uw bedrijf, verborgen in uw systemen.

ONZE DIENSTEN

Naast het leveren van innovatieve technologische producten, ondersteunen we u ook met onze diensten.
Soms heeft u advies nodig, een andere keer alleen support. Ook in zulke situaties staan we aan uw zijde.

ADVIES

De oorzaken van een probleem zijn niet altijd zo eenvoudig aan te wijzen. Veelal moet er goed onderzocht worden welke aspecten een rol spelen. Vandaar dat we vaak beginnen met een adviestraject. Pas als we weten hoe uw ICT situatie eruit ziet, kunnen we met de juiste oplossingen aankomen. Met dat advies kunt u de volgende stappen ondernemen om uw ICT te optimaliseren. Uiteraard komen wij met suggesties aan hoe wij het voor u kunnen regelen, maar het staat u vrij hoe u ons advies in praktijk wilt brengen. Kortom, u kunt bij ons ook voor alleen advies terecht.

BEHEER

ICT en computers zijn handige hulpmiddelen om uw bedrijf draaiende te houden. Maar dan moeten ze het wel (goed) doen. Wcare zorgt er niet alleen voor dat uw organisatie over de juiste hulpmiddelen en technologieën beschikt, maar ook dat deze tools steeds tot de beschikking voor uw bedrijf en uw medewerkers blijven. Zijn er problemen met uw computers, servers, hardware en/ of software, dan kunt op Wcare rekenen.