Jeugdbescherming Gelderland.

De Jeugdbescherming Gelderland (destijds nog Bureau Jeugdzorg Gelderland geheten) benaderde ons om met innovatieve storage oplossingen te komen die een grote verscheidenheid aan server workloads, zoals Citrix, fileservers, database servers en applicatieservers, konden verwerken. De nieuwe storage omgeving moest ook nieuwe nu nog onbekende server applicatie workloads aankunnen. Kortom, een oplossing die nog een geruime tijd vooruit kon. Andere partijen boden traditionele SAN-oplossingen, maar wij boden de Jeugdbescherming Gelderland een software-defined storage omgeving van Tintri aan.

Het Tintri VMstore systeem is een VM-aware storage oplossing dat voor de Jeugdbescherming Gelderland de ideale match voor hun storage uitdaging was. We adviseerden vervolgens de Tintri VMstore T820 appliance. "We kwamen overeen dat de Tintri VM-aware systeem uitstekend bij onze wensen paste." aldus Hans-Cees Speel, ICT manager Jeugdbescherming Gelderland. "Wcare hielp ons ook met het bepalen van de juiste switches. Daar Tintri zo razendsnel is, is het van belang dat je ook de juiste switches hebt, zodat zij het proces niet vertragen. De HP Procurve switches waren een uitstekende keus voor de snellere Tintri-systemen."

Jeugdzorg Gelderland schafte een Tintri T820 12 TB appliance met vijf jaar support. Speel was positief verrast door het eenvoudige beheer van de oplossing. “Het werkte simpelweg vanaf dag één,” antwoordde hij. “Na het toevoegen van de 10Gbit modules aan de Procurve Switches, bleek de implementatie van de T820 heel eenvoudig te doen.”

Website Jeugdbescherming Gelderland

Ga naar het klantenoverzicht.