IS UW ICT OP DE TOEKOMST VOORBEREID?

Het hebben van een ICT-strategie wordt in 2017 en in de jaren daarna steeds belangrijker. U moet namelijk in de toekomst steeds flexibeler en wendbaarder opstellen en kunnen handelen om zodoende klanten voor u te winnen én te behouden. Klanten worden immers steeds veeleisender.

OP ZOEK NAAR INNOVATIEVE ICT

De luxe om vast te houden aan traditionele patronen uit het verleden is er eigenlijk niet meer. U moet op zoek gaan naar nieuwe innovatieve ICT-technologieën om u een strategisch voordeel te geven. Maar de praktijk blijkt weerbarstig. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de MKB-bedrijven onvoldoende investeert in veilige cloudtoepassingen. Resultaat:  medewerkers zoeken hun eigen publieke (cloud)oplossingen. Daar gaat de controle over uw eigen data. Met alle mogelijke risico's voor uw organisatie tot gevolg.

HOE DE BENODIGDE DIGITALE SLAG MAKEN? 

In hoeverre heeft uw bedrijf de digitale slag gemaakt? Welke onderdelen van uw ICT moet u innoveren en welke kunnen nog bij het oude blijven? Wat moet u nu doen om in de toekomst slagvaardiger en succesvoller te zijn? Wellicht zijn dit vragen waar u nu geen antwoord op kan geven. ICT is waarschijnlijk niet uw expertise. Maar het is wel de onze. 

FUTURE PROOF ICT VISIE 

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van een Future Proof ICT-visie. Zodat uw ICT én uw organisatie op de toekomst is voorbereid.

Om u een handje te helpen, bieden we u een gratis ICT Future Proof Check aan. 

AANVRAAG GRATIS ICT FUTURE PROOF CHECK

AANVRAAG GRATIS ICT FUTURE PROOF CHECK

Hoe toekomstbestendig is uw ICT? Vraag hieronder de gratis ICT Future Proof Check aan en u weet hoe u ervoor staat.

Voornaam
Achternaam
We gebruiken uw e-mailadres niet om u te spammen. Zie privacybeleid.
Vul hier uw telefoonnummer als u via de telefoon de afspraak wilt maken.
Sending

ICT FUTURE PROOF CHECK

De Wcare ICT Future Proof Check is geen online tooltje, maar een gratis adviesgesprek van 30 - 60 minuten waar wij samen met u uw ICT puntsgewijs 'checken'.
Denk aan vraagstukken, zoals:

  • Heeft uw organisatie een ICT-strategie? Wat wilt u in eigen beheer houden en waar wilt u ontzorgd worden?
  • Zijn uw huidige ICT-infrastructuur en tools klaar voor de toekomst?
  • Maakt uw organisatie wel optimaal gebruik van nieuwe innovatieve technieken? Profiteert u nu wel van alle voordelen die deze nieuwe technieken met zich meebrengen?
  • Groeit de ICT-infrastructuur met uw bedrijf mee?
  • Wordt uw organisatie steeds afhankelijker van ICT? Is uw organisatie voorbereid op deze grote afhankelijkheid?
  • Wordt er steeds meer gebruik gemaakt van mobiele werkplekken en BYOD? Is uw wifi-netwerk wel toereikend voor dit toenemend gebruik?
  • Hoe is de beveiliging van alle digitale activiteiten bij uw organisatie?
  • Heeft u nog de controle over uw bedrijfskritische en privacygevoelige informatie?
  • Hoe ziet uw digitale werkruimte eruit?
  • Wordt er wel optimaal samengewerkt en gecommuniceerd binnen en buiten uw organisatie? Wordt er optimaal gebruik gemaakt van communicatie-oplossingen zoals VoIP en videoconferencing?